Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

UF Tech awards (UF- Mässan)

mars 13 @ 14:00 - 18:00

Den 13 mars under UF-mässan på Åhaga delas UF Tech Award ut som är ett samarbete mellan Ung Företagsamhet och Techarena Borås med syfte att få fler UF-företag att våga satsa på en techidé under sin utbildning när de driver UF-företag.

De som driver UF-företag läsåret 23/24 är de första som har chansen att vinna utmärkelsen UF Tech Award by Techarena Borås. Kriterierna för att kunna få utmärkelsen är att UF-företagets idé har ett tydligt inslag av mjuk- och/eller hårdvara, såväl som att det löser nya eller gamla problem på ett innovativt och inspirerande sätt där tekniken har en naturlig roll. Juryn kommer att tillsättas av Techarena Borås och de bedömer då vilken kreativ höjd bidraget har inom innovation och nytänkande, såväl som hur UF företaget varit i kontakt med marknaden så att bidraget är relevant för en målgrupp och har en framtid.

Mer information om detta event hittar du hos Ung företagsamhet och hos Åhaga.

Det finns också ett inlägg på Ung Företagsamhets webbsida om UF Tech awards (notera att datum som står i det inlägget är förra årets datum och inte årets:-))

 

 

 

Detaljer

Datum:
mars 13
Tid:
14:00 - 18:00
Webbplats:
https://ungforetagsamhet.se/uf-massan-2024-3

Arrangör

UF Älvsborg & Techarena Borås

Plats

Åhaga
Lillåvägen 4
Borås, 50433
+ Google Map
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen